Mijn beste vriendin blijkt lesbisch te zijn

Ik ben Agneta, een jonge meid van 19 jaar. Sinds een jaar heb ik een vriendje, die ook regelmatig bij ons thuis is en ook mag blijven slapen. We hebben het heel erg leuk samen, ondernemen van alles en hebben veel plezier. Mij beste vriendin gaat ook wel eens mee, ze is alleen, heeft geen vriend.

Haar ogen volgden alleen leuke meiden

We denken dat ze lesbisch is want als we roepen, “kijk eens wat een lekkere vent”, dan heeft ze nooit belangstelling. Terwijl haar ogen wel vaak leuke meiden volgen. Agneta wilde het aan haar vragen maar durfde het niet zo goed. Ze wist niet hoe haar vriendin er op zou reageren.

Het was weekend en mijn vriend zou vanavond bij mij komen. Ik had ook mijn vriendin gevraagd of ze zin had om met ons te gaan stappen. Ze wou wel graag, alleen weg gaan was niets voor haar.

Na het eten gingen we eerst tv kijken. Het was nog veel te vroeg om nu al weg te gaan en ik wilde me ook nog even omkleden. Rond tien uur ging ik naar boven. Ik ga met je mee zei mijn vriendin, dat was goed natuurlijk. We zochten leuke kleren uit en zei tegen mijn vriendin, ik wil me nog douchen, wacht je hier of ga je naar beneden? Ze zei dat ze op mijn kamer bleef en ik ging snel douchen. Mijn poesje weer goed scheren want mijn vriend bleef vannacht ook slapen. Hij vindt het fijn als ik glad geschoren ben. Ik droogde mij af en stapte naakt mijn kamer in. Mijn vriendin bekeek me bewonderend. Vooral mijn borsten en mijn poesje werden aandachtig bekeken.

Mooi glad geschoren

Wat ben je mooi glad geschoren zei ze, ik doe dat bijna nooit. Ik was er verbaasd over, want ik dacht dat iedereen dat tegenwoordig deed. Je mag wel douchen zei ik. Dan kun je je ook lekker scheren, het voelt echt heerlijk, kom eens voelen. Ik pakte haar hand en ze aaide over mijn poesje heen, wat lekker zei ze. Ik zei, kom op de kleren uit, dan gaan we jou ook glad scheren.

Ze had heel snel de kleren uit en we gingen onder de douche. Eerst sopte ik haar helemaal in, ze genoot er zichtbaar van. Ze deed het ook bij mij al was ik net onder de douche geweest, maar ik vond het ook fijn en zo waren we op een gegeven moment elkaar aan het in soppen. We hadden ondertussen de grootste lol, mijn vriendin kwam helemaal los. Dat was lang geleden dat ik haar zo uitgelaten had gezien. Ik gunde het haar van harte, ze was wel eens wat te serieus vond ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *