Ik wilde eens echt kinky seks beleven

Hoi allemaal, ben Linda een 37 jarige brunette met slank tot normaal figuur niet te groot en heb een paar ronde 85 c cup borsten met ronde gevoelige tepels. Al heel lang met Stefano die 10 jaar ouder is dan ik zelf.

Dankzij Stefano heb ik veel geleerd op seksgebied. Hij staat open voor heel veel. Ik heb al een aantal keren mogen genieten van een extra man. Heerlijke een extra man tijdens de seks. Stefano genoot van het feit dat ik die andere man gek maakte en me heerlijk liet nemen en ik zelf geniet helemaal van het hele spel.

Zo ga samen steeds meer opzoek naar wat je leuk en spannend vind. Zo wilde ik wel een keer echt een wildvreemde kerel ergens lekker seks me hebben. Afgelopen zomer mocht ik dat mee maken van Stefano. We zaten in Centerparks en hadden een mooi luxe huisje met sauna. Onze buren hadden een zoon van 23 en dat was een leuk joch. Terwijl iedereen was gaan zwemmen was ik daar nog en hij ook. We zaten allebei buiten en heb ik hem uitzicht geven op mijn strakke lijf en kleine bikini. Bij de vraag of hij mijn rug wilde insmeren, reageerde hij erg enthousiast.

Terwijl hij mijn rug deed werd ik zo geil. Terwijl hij naast me zat me rug in te smeren, streelde ik zijn kruis. Eerst schrok hij maar bleef zitten en al snel gleed mijn hand in zijn korte broek en had ik een geile mooie kale lul vast. Zijn handen zaten al snel tussen mijn billen en vingerde mijn klets natte kale kutje. Even zoog ik die heerlijke geile lul. Daarna zijn we de sauna in gegaan en heb ik me heerlijke laten nemen door deze jonge minnaar waar ik nog altijd niet zijn naam weet. Zijn harde lul schoof in vele standjes in mijn geile kutje totdat hij mijn kut na een klein uurtje onder spoot.

Door dit avontuur wist ik het zeker, ik wilde een keer seks met meerdere mannen en Stefano moest kijken hoe deze mannen mijn lijfje en kutje zouden misbruiken voor hun lol en plezier. Maar Corona maakt het nou niet leuker en zorgt dat je afstand houd. Stefano vond het geweldig dat ik die jonge mee had in de sauna heeft zelfs staan kijken toen ie terug was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *