Geile buurjongen

Een hele tijd kon ik vrij muziek spelen, lekker in mijn lingerie rondlopen op het achtererf, wanneer mijn ouders niet thuis zijn. Maar sinds ik nieuwe buren had moest ik daar een beetje mee opletten.

Hij was een heel goed uitziende jonge heer die met zijn ouders naast ons was komen wonen. Een keer zat ik in mijn slipje bij het raam met het venster en de gordijnen wijd open toen hij langs liep. Ik schrok en bedekte mezelf. Gelukkig had hij niets gezien. Het was die sexy jongen van naast. Zijn kamer was letterlijk tegenover de mijne. En ik kon alles duidelijk zien. Hij ook. Alleen keek hij niet. Hij had niet door dat ik daar was.

Op zelfde avond kwam hij net uit bad. Ik gluurde en zag hoe gespierd hij was met zijn baddoek. Ik had zin om zijn baddoek eruit te trekken, maar jammer. En toen gebeurde het meest onverwacht. Hij haalde zijn baddoek weg en ik zag zijn lul springen. Hij had al een stijve. Ik kon me ogen niet geloven. Dit wil ik zeker in me voelen.

Ik zag hoe hij een olie soort smeerde en aan zijn lul begon te trekken. Er was een spiegel voor hem vandaar dat hij steeds zo stond. Hij klikte foto’s. Waarschijnlijk stuurde hij het voor iemand. Ik drukte af en toe aan mijn klitje, want het voelde zo geil aan. Hij keerde zich om en trekkend liep hij weg. Wat jammer. Misschien is hij op bed gaan liggen om verder te trekken.

Ik ben op bed gaan liggen en masseerde mijn klitje. Ik werd geiler en geiler. Ik speelde met mijn tepels. Heel langzaam. Ohw wat voelde dat lekker aan. Ik dacht aan zijn stijve. Ik stopte twee vingers in mijn kutje en kreunde, denkend dat het zijn lul is. Ohw het was zo heerlijk en nat. Ik ging sneller en sneller. Kreunend kwam ik klaar denkend aan hem. Ohw wat voelde het goed aan. Ik viel meteen in slaap.

De volgende dag was ik alleen thuis. Ik werd wakker, ging in bad en stond mezelf daarna rustig af te drogen. Ineens zag ik hem kijken via zijn raam. Wow ik was vergeten dat er iemand al in dat huis woont. Ik pakte mijn baddoek en wikkelde mezelf snel erin. Ik zag dat hij ook in zijn baddoek was. Hij keek geil naar mij. Ik wist niet meer als ik moest weglopen of juist blijven staan. Leek wel alsof hij mij wat wilde zeggen.

Hij wenkte mij om het weer weg te halen. Ik twijfelde even, maar zag dat hij in zijn boxer was. Ik haalde mijn baddoek weg. Hij keek vol verlangen naar mijn ronde borsten. Hij geilde op, want ik zag een bobbel groeien in zijn broek. Hij haalde zijn lul uit zijn boxershort en begon af te trekken. Hij wenkte mij om ook te beginnen. Ik vond dit alles zo geil.

Ik zette mijn voet op een stoel en begon te spelen met mijn klitje. Ik kreunde. Het liet me denken aan een avond ervoor hoe ik denkend aan hem heb gevingerd en nu doe ik het weer terwijl hij naar mij kijkt. Heerlijk is dat. Hij ziet hoe ik me ogen dichtmaakt en lekker aan het vingeren ben. Ik speel ook af en toe met mijn tepels. Dat maakt me nog geiler.

Uiteindelijk zie ik hoe hij spuit. Hij kijkt zo geil en kreunt ook. Ik kom ook gelijk klaar. Ik dacht dat hij nog wat zou zeggen, maar hij liep weg zonder iets te wenken. Dat vond ik heel erg onbeschoft van hem. Heeft hij me misbruikt om mij naakt te zien?

Ik hoorde de deurbel. Wie kon dat zijn, want ik krijg niet makkelijk bezoek. Ik kleedde me snel aan in een jurk zonder bh en slipje. Maakte toen open en schrok me een hoed. Wow hij stond echt voor me deur. In een strakke T-shirt en een short. Hij vroeg mij als hij mag doorkomen. Ik bleef kijken en kon niets zeggen. Zonder te wachten kwam hij naar binnen en vroeg waar mijn kamer is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *